5 Perkara Yang Harus Dilakukan Untuk Memenangi Loteri

loteri

Ramai orang berpendapat bahawa untuk memenangi loteri, akan cukup untuk membeli tiket lotto dengan beberapa nombor bertuah yang anda pilih dan menunggu hasil cabutan langsung seterusnya. Membeli sesuatu yang baik akan berlaku. Tetapi ada orang lain yang tidak mempercayai kisah ini yang ketinggalan zaman dan berusaha mencari strategi yang dapat membantu mereka untuk menang. Mereka tahu bahawa bergantung hanya pada nasib tidak mencukupi. Saya membawa artikel ini lima langkah yang tidak wajar diambil dan saya memberi jaminan bahawa, jika anda melakukannya, dalam enam bulan atau kurang, anda akan memperoleh banyak wang dan juga jackpot.

1} Enam bulan atau lebih, anda akan bekerja secara manual pada satu sistem lotto yang anda pilih.  DOWNLOAD APK MEGA888 Ini bukan kerana saya mahu anda berjuang, tetapi kerana anda harus tahu dengan baik setiap pergerakan nombor untuk jangka masa panjang. Semakin banyak masa anda mengikuti pergerakan nombor, semakin baik anda dapat meramalkan pergerakannya pada masa akan datang.

2} Sekarang saya ada kejutan untuk anda. Di sini saya akan memberi anda salah satu tanda yang paling penting yang menunjukkan kepada anda lokasi nombor kemenangan untuk kali berikutnya, tanda bahawa anda tidak dapat membuatnya berfungsi di komputer. Baik. Tugas anda bermula dengan menganalisis 50 undian terakhir sistem yang anda pilih, dan menyusun nombor yang dilukis dalam lajur mengikut kekerapannya. Tetapi sehingga anda akan melakukan kerja ini, akan ada cabutan langsung baru. Anda perlu mengambil cabutan langsung baru ini dan mengintegrasikannya dalam data yang ada. Bagaimana anda melakukan ini?

Anda harus meneutralkan nombor yang diambil, untuk meletakkannya lagi di lajur seterusnya lebih maju. Anda menghapuskannya dengan pen anda. Hasilnya mesti menjadi tempat. Seiring dengan waktu, akan muncul di kertas anda enam gambar rajah yang terbentuk dari bintik-bintik ini, sebagai hasil dari pembatalan kekal enam nombor anda. Setiap rajah bermula dari sudut kiri atas dan berakhir di sebelah kanan bawah. Setiap bahagian akhir setiap rajah menunjukkan kepada anda lokasi yang tepat dari mana akan dilukis pada waktu berikutnya, sekurang-kurangnya satu nombor.

3} Sekarang kerja anda harus difokuskan untuk mencari tanda-tanda kunci lain yang menunjukkan nombor apa yang akan diambil lain kali atau dalam masa terdekat. Terdapat banyak petunjuk dengan ketepatan tinggi, sebahagian daripadanya dapat mencapai bahkan ketepatan 99%. Anda tidak akan mendapat tanda-tanda penting ini jika anda mula menggunakan sistem lotto anda dengan bantuan perisian.

4} Perkara yang relevan yang dapat saya sampaikan kepada anda sekarang, adalah mencari petunjuk tanda di persimpangan masa faktor dengan ruang faktor. Di titik pertemuan ini, anda akan menemui nombor yang berpotensi tinggi untuk diambil pada lain waktu.

5} Apabila anda merasa menguasai sistem dengan baik, dan memenangi hadiah kecil walaupun secara teratur, anda boleh membina perisian dengan prosedur yang tepat yang anda gunakan hingga sekarang.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.